TAWASTIA TRUCK WEEKEND | 2019

Slideshow (100%x100%)

Koko perheen ilmainen rekkatapahtuma on täällä taas!

14.7 Hämeenlinnan tori
15.7 Ahveniston moottorirata

Tawastia Truck Weekend on koko perheen rekkatapahtuma, jossa tuunatut rekat näyttävät suurilukuisempana kuin missään muualla Etelä-Suomessa. Kaikelle kansalle ilmainen tapahtuma järjestetään taas kesällä 2017.

Kannattaa tulla kauempaakin, sillä näistä karkeloista ei rock'n rollia ja ison dieselin jyrinää puutu. Tule mukaan - nähdään kesällä Ahveniston legendaarisella moottoriradalla Hämeenlinnassa.

Haluaisitko esitellä kuljetuskalustoasi?
Nyt siihen on hyvä mahdollisuus. Ilmoittaudu mukaan reippaaseen meininkiin ja päivitä samalla tuttujen ja tuntemattomien kuulumiset!
Mukaan pääset täyttämällä ilmoittautumislomakkeen.

Etusivu

Hämeenlinnan tori 12.7.2019

Ahveniston moottorirata 13.7.2019 

Ohjelma

Tapahtuma koostuu tuttuun tapaan perjantain toritapahtumasta, lauantain päätapahtumasta sekä iltajuhlasta. 


Lue lisää >>

Pysäköinti

Tapahtuman virallinen pysäköintialue sijaitsee Hämeenlinnan jäähallilla osoitteessa Poltinahontie 9.

Lue lisää >

TTW 2019 tarjoaa jokaiselle jotakin!

Täysin ilmainen tapahtuma kokoaa Hämeenlinnan Ahvenistolle valtavan määrän näkemistä ja tekemistä koko perheelle!

TTW Somessa

Uusimmat puheenaiheet löydät meidän Facebookista mikä toimii samalla myös meidän tärkeimpänä tiedoistuskanavana! Myös meidän Instagramin puolelta löydät parhaat rekkakuvat meidän tapahtumasta. 

  Ilmoittaudu mukaan!

 

Ilmoittautuminen vuoden 2020 tapahtumaan avataan tammikuun aikana!

Näyttelyautot: näiden ajoneuvojen ulkonäköön panostetaan erityisen paljon näyttelyarvoa silmällä pitäen. Ajoneuvojen sisustat, maalaukset sekä lukuiset yksityiskohdat kertovat paljon niiden omistajien mieltymyksistä ja kiinnostuksenkohteista.

Hyötyajoneuvot: nämä autot saapuvat tapahtumaan suoraan töistä ja työntekoon nämä autot palaavat Ahvenistolla vietetyn viikonlopun jälkeen. Nämä autot varustellaan huolellisesti vastaamaan omia kuljetustehtävän asettamia vaatimuksia sekä autojen kunnossapitoon panostetaan paljon.

Museoajoneuvot: myös vanhoille ajoneuvoille löytyy oma vankka harrastajakuntansa ketkä tekevät todella arvokasta työtä entisöimällä nämä edellispäivän työautot takaisin entiseen loistoonsa.

Pienoismallit: Myös pienoismallit ovat erittäin tervetulleita tapahtumaan! Lauantain aikana järjestettävä pienoismallinäyttelyn suosio on kasvanut vuosi vuodelta ja tänäkin vuonna pienoismallit ilmoitetaan mukaan sähköpostitse osoitteeseen info@tawastiatruckweekend.fi. Ilmoittautumiseen yhteyteen tulee liittää omat yhteystiedot sekä alustavan tiedon siitä, kuinka monta pienoismallia olet tuomassa näytille.

 

 Nuppi
 Puoliperä
 Täysperä
 Jotain muuta
 Kyllä
 Ei
Jos ilmoittautuminen ei onnistu lomakkeen kautta, voitte ilmoittautua lähettämällä ylläolevan lomakkeen mukaiset tiedot osoitteeseen info@tawastiatruckweekend.fi
 

Kysymyksiä, lisätietoja?

Ota rohkeasti yhteyttä!

Simo Vuorenpää
(yleiset asiat)
050 323 8088

Kalle Saarinen
(näytteilleasettajat)
040 704 7372

Juha Vehmas
(näyttelyautot)
040 552 2057

Jere Salonen
(pienoismallit)

045 77303594
 

 

info@tawastiatruckweekend.fi